Za M-Che-a

Old clans and posts from there boards are here
Locked
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant

Za M-Che-a

Post by Svetac »

Pozdrav M-Che,
video sam tvoj post u engleskom delu foruma, ali posto znam unapred da ce me mrzeti da kuckam pola strane na engleskom,
pokusacu da ti dam nekoliko ideja ovde, a da ti pritom ne preporuchim nash omiljeni srpski lek, koji ja lichno mrzim : "reinstaliraj windows i sve ce biti OK"

1. Iz tvog posta sam saznao, pored toga da si veliki baksuz :lol: , da si digao ruke od starog FLa i ID-a i da si odradio chistu instalaciju.
To je reshilo problem "nepopravljanja" opreme i zamenilo ga maleckim problemom - ne mozesh da kupish nov brod?
(izvini sto te ponavljam ali samo da budem siguran)
2. (Sledecce se, nadam, podrazumeva: updejtovao si anti-vir i anti-spy odradio ful sys scan i sve je OK, FL je instaliran i mod je
instaliran preko flmm-a, ako nemash original FL - koristish original ruski exe
sa koga su fabrichki skinute zashtite .... (imash ga na gamecopyworld-u - efektivno dobijash "original" FL) )
Proveri da li ti je otkljuchan port 2302 na firewall-u, kao i na ruteru, skini ProcessExplorer ili josh bolje ceo suite :
-----http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/Utilities/SysinternalsSuite.mspx
Reci mi SVE aplikacije i SVE!! procese i servise, kao i njihove putanje koji ti rade u pozadini (nadam se nechem trivijalnom tipa da ti istovremeno josh nesto rabi port 2302 - mnoge aplikacije rade u tom opsegu - xfire npr. ----- ili nechemu chemu nije mesto na tvom kompu)
3. Posto je ovo vec dugachak post tachke 4. , 5. i 6. slede nakon tvog daljeg "inputa"
Recruit
Recruit

Re: Za M-Che-a

Post by M-Che »

E pa ja sam primenio omiljen srpski (meni nimalo,ali kad se mora)lek,i formatirao ceo hard,ne samo c part.Fleshovao sam bios,i nesto mi je probrljavio kompOve stvari su mi se desavale pre reinstalacije Windowsa.Momentalno mi F nije instaliran,jer ne znam tacno da li treba neki patch da instaliram.Skinuo sam Quik Fix-v1.0 sto sam i probao pre formatiranja,i imam jos neki freelancer 1.1 patch.E tada mi nisu nista ni pomogli ni odmogli.Ja imam verziju 1,0 Freelancera sa no cd cr.Firewall mi ima poseban game mod(Outpost)uchi u hodu,i ne blokira mi nista sto ja necu.A antivirus mi je Nod32,redovno su updateovani.E sad za ostale podatke molim te da sacekas malo,jer moram da ih nadem.Sto se tice kompjutera nisam bas neki hacker.. :oops:Ah da,preko x-fire a sam se jedno vreme konektovao na Void preko lana,ali sam ga skinuo kad su direct conect uvalili a posle toga su pocheli problemi.Sad mi nije instaliran.Pozdrav Che
[img]https://i.imgur.com/gruIrvK.gif[/img]
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant

Post by Svetac »

Enterteiment mod u Outpostu i nije bash preporuchljiv (bar meni za mene :) )
Ne treba ti nijedan patch, narochito ne FL 1.1... mada uvek mozesh da ga raspakujesh sa strane pa da ga ruchno prekopirash preko fajlova (tako cesh zadrzzati bild 1.0 i kompatibilnost a imati ono malo sumnjive prednosti patcha 1.1)
Nemoj skidati no-cd crackove.... skini originalni ruski exe sa gamecopyworlda... (funkcionise kao no cd a pride te chini legalnim :) )
x-fire je bio samo primer ne verujem da si BASH toliki baksuz ....
za ostalo chekam podatke....
i btw nevezano za temu:
Koja plocha... i koji bios?
1st Lieutenant
1st Lieutenant

Post by tosha »

Samo ti sredi windows i komp i instaliraj fl i crekujga pa nalepi mod i to je to patch 1.1 sluzi SAMO ZA SERVER I TO AKO TI DIZES SERVER I NIZA STA DRUGO TAKO DA NEMOJTE DA SE BAGUJETE VISE OKO TOG patcha. Ova igrica  uopste nije zhtevna i nije komlikovana i  meni nije nikad pravila probleme tako da stvarno nezna sta je tu po sredi, ali bih dao jedan savet da instaliras directx koji je dosao uz igricu(trebao bi da ga nadjes na disku sa igricom) jer je to jedan od boljih directx-ova koji se pojavio jer i directx zna da pravi dosta glavobolje.
[color=blue]Head of department of Justice of >4S_SQUAD<[/color]
[img]http://img64.imageshack.us/img64/5278/fleetleutanantfinalnodg4.png[/img]
[i][b][color=orange]Don't me
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant

Post by Milcha »

Posto nisam sve obavestio stavi cu ovde .
Ako se vrati Che i sve bude uredu ko bude bio na serveru neka mu da 30 milki ako ja nisam tu jel je njegovih 30 milki kod mene pa cu ja vratiti!
>[b]4S_SQUAD[/b]<[color=blue]>Milcha<[/color] Airman-2nd-class
[img]http://i117.photobucket.com/albums/o63/BabaRogaa/Airman-2nd-class-finale.png[/img]
[color=orange:71b8fcb95
Recruit
Recruit

Post by M-Che »

Poz,Tosha,ja sam poceo da igram bez ikakvih zakkrpa na Voidu,i nisam imao nikakvih problema sve dok se nisam prikljucio klanu.E,kad sam poceo kilove da radim u Omicron delti i Nomadu,tad je pocelo.Prvo su dosli mission bugs,pa se nisam mogao grupisati i naprasno su mi tri puta nestala sva oruzlja,banovan sam sa servera zbog shilda i onda su mi sva oruzlja otisla u staro gvozde.Kad sam ih popravio,skidao mi je pare,nije nista popravio i onda me igra izbacila.Kao kruna svega sad ne mogu da prodam ni sa jednog ida brod.A menjao sam kompletan id broj.Tako da je problem verovatno sa mojom kopijom igre.Komp mi je u redu,redovno radim sve sto je potrebno za odrzavanje i ne instaliram svasta.Jedino mi pada na pamet da je razlog za ovo sto sam u ono vreme lagovao opasno,narocito kad se Void preselio na drugi serwer,pa mi se x puta desavalo da tokom misije budem izbacen ili mi se prekidala misija zbog laga.Cisto sam sad zato pitao na Voidu jer imam novu instalaciju Wina, i ako budem instalirao Freelancer da ne propustim nista sto je potrebno.
[img]https://i.imgur.com/gruIrvK.gif[/img]
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant

Post by Svetac »

@tosha
pa ko mu je rekao da instalira 1.1 patch ? :)
Apsolutno se ne slazem za directX :))) mozda vi sa prepotopnim karticama volite stare dx-ove :P ali ja se nadam da ccu imati vremena da odigram ponekad josh nesto sem FLa (nada umire poslednja) :)
@M-Che
imash opciju save u skoro svim sysinternals-ovim programchiccima, sachuvaj i dobiccesh txt fajl koji mozesh da mi poshaljesh.(ili postujesh)
Locked