video sam tvoj post u engleskom delu foruma, ali posto znam unapred da ce me mrzeti da kuckam pola strane na engleskom,
pokusacu da ti dam nekoliko ideja ovde, a da ti pritom ne preporuchim nash omiljeni srpski lek, koji ja lichno mrzim : "reinstaliraj windows i sve ce biti OK"
1. Iz tvog posta sam saznao, pored toga da si veliki baksuz
To je reshilo problem "nepopravljanja" opreme i zamenilo ga maleckim problemom - ne mozesh da kupish nov brod?
(izvini sto te ponavljam ali samo da budem siguran)
2. (Sledecce se, nadam, podrazumeva: updejtovao si anti-vir i anti-spy odradio ful sys scan i sve je OK, FL je instaliran i mod je
instaliran preko flmm-a, ako nemash original FL - koristish original ruski exe
sa koga su fabrichki skinute zashtite .... (imash ga na gamecopyworld-u - efektivno dobijash "original" FL) )
Proveri da li ti je otkljuchan port 2302 na firewall-u, kao i na ruteru, skini ProcessExplorer ili josh bolje ceo suite :
-----http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/Utilities/SysinternalsSuite.mspx
Reci mi SVE aplikacije i SVE!! procese i servise, kao i njihove putanje koji ti rade u pozadini (nadam se nechem trivijalnom tipa da ti istovremeno josh nesto rabi port 2302 - mnoge aplikacije rade u tom opsegu - xfire npr. ----- ili nechemu chemu nije mesto na tvom kompu)
3. Posto je ovo vec dugachak post tachke 4. , 5. i 6. slede nakon tvog daljeg "inputa"