Magyar szerver

Old clans and posts from there boards are here
Locked

Magyar szerver

Post by bertalanimre »

Üdv mindenkinek!

Manapság elkezdtem csinálgatni a saját kis FL szerverem, hogy a F?iskolai kollégiumomban lehessen ökörködni mással is mint a WOW-al. De, ha már csinálok egy jót, akkor mi lenne, ha megcsinálnám a világnak elérhet?re ... Ehhez azonban kéne még pár dolog amiben a segítségeteket kérném.
Egyik, hogy nem tudok rájönni ( mondjuk még nem is próbáltam ), hogy hogyan lehet klánokat létrehozni illetve bázisokat adni nekik. Van tippem, de a ti ötleteitekre vagyok kíváncsi.
A másik, hogy egy olyan problémába ütközök amikor egy nagy hajót ( Battleship, Cruiser ) adok egy playernek akkor a kamera helyzete miatt használhatatlan a hajó ( + nem tudok fegyvereket többet rárakni meg hajtóm?vet se, de ezt megoldom ). Erre valami tipp?

Egy kérés: Egyenl?re minden mod-tól mentes szervert akarok csinálni, szóval ne azzal kezdjétek, hogy: ilyen meg olyan mod kell hozzá mert NEM fogok semmilyen modot feltenni.  %-( Els?nek csak a sima FL-el m?ködjön. Szerintem így is elég izgalmas lesz. Majd mindeki odaképzel magának másfajta hajókat. :D
Flight Commander
Flight Commander

Re: Magyar szerver

Post by die_volker »

nem tudom...
[img]http://i133.photobucket.com/albums/q63/die_volker/Signature/dv224.gif[/img]
Marauders retired Fleet Admiral / guild founder
Flight Captain
Flight Captain

Post by kiscsavo »

Ha mod nélkülit akarsz, akkor bázist meg hajókat nem tudod beállítani szerintem.

Szerintem amit állítani tudsz az csak a kezd? összeg.

Post by TheLaughingMan »

no fene volker ki súgott neked?

szia
mod nélkül nem hiszem h menni fog
bizonyos objektumoknak server ill kliens oldalon is meg kell lenniük
hasonlóan kell hozzálátnod mint az NPCk nél
keresd a
data/missions/fractionprops.ini -nevek hangok hajók miket scannelnek stb
ugyanitt aZ NPCships.ini hajók amiket az NPCk  használnak
majd
../universe/universe.ini bázis referencia file , hova melyik sytembe akarod
../solar/loadouts.ini a bázisod fegyverei fények scanner ect

sok sikert:)
[align=center]MAGNETAR
[url=http://alturl.com/meav][color=green][u][MG]-M-[MG][/u][/color][/url]
[Black_Legion]Virtual - If i have to blame something then GO is the word why Void is dead ![img:41dccad
1st Lieutenant
1st Lieutenant

Post by Matyi »

húúú akk szólok iminek hogy írtak, énis részt veszek a magyar szeróban szponzorunk: www.game-freeport.eoldal.hu

Post by bertalanimre »

Hali!

Kössz az infókat. Köbö sejtettem, hogy kell hozzá minimum a Discovery mod, de csak a BS-ek miatt eddig úgy t?nik. Alapból nem csak a kezd?összeget tudom állítani. Pár kisebb kiegészít?programmal gyakorlatilag azt állítok be amit akarok. Egy problémám van még mindig, a klánok készítése. Elviekben tudok már klánt csinálni és tagokat felvenni bele, de mindezt csak admin szinten. Valahogy leszeretném vinni ezt a kliensek szintjére valamint bázisokat szeretnék még beállítani nekik.

Ha tudnátok adni nekem egy olyan tippet, hogyan csináljak egy olyan klienst amit egyszer?en kicsomagol a játékos és az már eleve egy moddolt game az nem lenne rossz. Valahogy csak ki lehet kerülni azt a mod managert ...
Locked