Manapság elkezdtem csinálgatni a saját kis FL szerverem, hogy a F?iskolai kollégiumomban lehessen ökörködni mással is mint a WOW-al. De, ha már csinálok egy jót, akkor mi lenne, ha megcsinálnám a világnak elérhet?re ... Ehhez azonban kéne még pár dolog amiben a segítségeteket kérném.
Egyik, hogy nem tudok rájönni ( mondjuk még nem is próbáltam ), hogy hogyan lehet klánokat létrehozni illetve bázisokat adni nekik. Van tippem, de a ti ötleteitekre vagyok kíváncsi.
A másik, hogy egy olyan problémába ütközök amikor egy nagy hajót ( Battleship, Cruiser ) adok egy playernek akkor a kamera helyzete miatt használhatatlan a hajó ( + nem tudok fegyvereket többet rárakni meg hajtóm?vet se, de ezt megoldom ). Erre valami tipp?
Egy kérés: Egyenl?re minden mod-tól mentes szervert akarok csinálni, szóval ne azzal kezdjétek, hogy: ilyen meg olyan mod kell hozzá mert NEM fogok semmilyen modot feltenni. %-( Els?nek csak a sima FL-el m?ködjön. Szerintem így is elég izgalmas lesz. Majd mindeki odaképzel magának másfajta hajókat.